Veelgestelde vragen 

Vragen en antwoorden over het Body Positive Event

Wanneer is het Body Positive Event?

Op zaterdag 9 november 2019, van 9.30 tot 18.00 u.

Waar vindt het evenement plaats?

In zaal ‘t Manneke net buiten Rotterdam

Hoeveel kost een ticket?

Je betaalt € 60 (incl. btw) voor een volledige dag, inclusief workshops, presentaties, drankjes, lunch, hapjes en een borrel achteraf.

Is de locatie rolstoeltoegankelijk?
Ja. De zaal is volledig geschikt voor mensen in een rolstoel en er is ook een rolstoeltoegankelijk toilet.
Is de locatie bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja. Met de trein geraak je in het station Rotterdam Centraal en van daaruit kan je een metro nemen tot aan de locatie. Vanaf de metro is het nog een kwartiertje wandelen.

Kom je met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij en rondom de locatie.

Mag ik ook deelnemen als ik niet positief ben over mijn lichaam?
Natuurlijk! Wij vieren álle lichamen, inclusief dat van jou – ook als je zelf nog niet goed weet hoe je dat moet doen.
Ik weet al heel veel over body positivity en fat acceptance. Is het dan wel interessant voor mij?
Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen iets positiefs uit ons evenement haalt. Als je zelf al veel weet over het thema, dan kan je nog altijd boeiende mensen leren kennen. En ook uit de presentaties haal je misschien wel nieuwe informatie.
Ik heb speciale dieetwensen. Wordt daar rekening mee gehouden?

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met specifieke dieetwensen. Eet je geen vlees? Ben je allergisch aan iets? Of heb je andere dieetvereisten? Laat het ons op voorhand even weten en dan geven we het door aan de catering.

Hoeveel personen kunnen deelnemen?

Er zijn 65 tickets beschikbaar voor dit event.

Wat gebeurt er met de opbrengsten van de ticketverkoop?

Het geld van de ticketverkoop wordt gebruikt om de kosten te dekken van de locatiehuur en catering, en om de sprekers te betalen. Dit is een non-profit event, wat betekent dat wij als organisatoren hier geen winst aan overhouden.

Waarom kost het ticket meer dan vorig jaar?

Vorig jaar hebben alle sprekers hun presentatie gegeven op vrijwillige basis. Ze werden hiervoor dus niet vergoed. We zijn hen daar nog altijd heel erg dankbaar voor, maar dat voelde toch niet helemaal juist, dus dit jaar wilden we onze medewerkers wel een vergoeding geven.

Omdat we er opnieuw voor gekozen hebben om geen sponsors te zoeken (zodat we het evenement persoonlijk kunnen houden), is de prijs van het ticket dit jaar een beetje omhoog gegaan.

We hopen dat je nog steeds vindt dat het een eerlijke prijs is voor een volledige dag vol presentaties, workshops, catering, contacten en herkenning.

Wat als ik een ticket gekocht heb en toch niet kan komen?

Gekochte tickets worden bij annulering niet terugbetaald. Als je een ticket voor het evenement gekocht hebt en er toch niet bij kan zijn, dan kan je proberen om het aan iemand anders te verkopen via de Facebook-pagina.

Heb je nog meer vragen?

Neem dan gerust contact met ons op

Of reserveer onmiddellijk je plaatsje voor het Body Positive Event

Dit evenement is voorbij.

We weten nog niet of er volgend jaar een nieuwe editie komt, maar stuur gerust een mailtje naar hallo@bodypositiveevent.nl als je hiervan op de hoogte gehouden wilt worden.